dimarts, 9 de febrer del 2016

ESCOLA MONTIGALÀ, una opció de primera per als teus fills

Et donem 10 arguments perquè et decideixis a matricular els teus fills a l'Escola Montigalà de Badalona. Aprofita el període de preinscripció i vine a la Jornada de Portes Obertes el dimecres 22 de febrer a les 17.00 hores (avinguda Comunitat Europea, 16, 08917 Badalona) i podràs comprovar que som una opció de primera per als teus fills a Badalona. Als blogs de l'escola (escola-montigala.blogspot.com) i de l'ampa (ampaceipmontigala.blogspot.com) hi trobaràs més informació del que fem a l'Escola Montigalà i del que tenim preparat per a tu.



1. OFERIM INFANTIL I PRIMÀRIA. Cada any atraiem més famílies. El proper curs 2015-2016 arribarem al sisè curs i completarem tot el cicle de 3 a 12 anys. SOM UNA GRAN FAMÍLIA! Tenim uns 200 alumnes matriculats en una línia per curs i unes 150 famílies amb bon ambient.


2. SOM UNA ESCOLA JOVE! Tenim molta empenta. El col.legi es va posar en marxa el curs 2009-2010 i va creixent cada any amb molt èxit al barri i als seus voltants.


3. QUOTA PLANA TOT INCLÒS. Les mares i els pares paguem una quota plana única al principi de curs que inclou totes les despeses de material educatiu i escolar i excursions. Aquest curs hem pagat 290 euros per nen.

4. COLÒNIES PER A TOTS! Tots els nens van de colònies sense cost afegit ja que el preu està inclòs a la quota inicial.


5. PISCINA. Els nens de primer i segon van cada setmana a la piscina durant el curs com una activitat més de classe i sense cost afegit. La resta de nens tenen condicions preferents per inscriure's a la piscina.

6. SISTEMA EDUCATIU INNOVADOR. Treball per projectes, respectant la maduració de l'alumne i al mateix temps afavorint la formació d'alumnes crítics i compromesos amb l'entorn.

7. COM A CASA. Els nens poden anar al cole amb bici o patinet i deixar-los al pàrking habilitat al pati. Disposem de pistes esportives, sorral, hort i jocs infantils per als més petits. Les mares i els pares recollim els fills a les portes de cada classe.


8.  EXTRAESCOLARS PER NENS I MARES I PARES! L'Ampa organitza extraescolars per als nens de patinatge, roda esportiva, bàsquet, ball modern, escacs... i per a les mares i els pares oferim classes de Zumba, maquillatge, fotografia... amb canguratge. A més fem festes i activitats de Castanyada, Nadal, Carnestoltes, Primavera i Final de Curs.

9. ACOLLIDA. Disposem d'hora d'acollida de 8 a 9 del matí i de menjador a les nostres instal.lacions per als pares que ho necessitin.

10. FORMEM PART DE LA ZONA EDUCATIVA DE 0 A 18 ANYS. Al costat de l'escola hi ha l'escola bressol Uni Dori i aviat es començarà a construir el nou Institut Ventura Gassol. El següent pas ha de ser un edifici nou per a la nostra escola.  

#EscolaMontigalàOpciódePrimera 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada