divendres, 21 de novembre del 2014

Les excavadores treballen a un metre dels nens! Ara Marxa Groga!

Enlace permanente de imagen incrustada

Albiol accelera les obres d'un megapàrking provisional de 600.000 euros malgrat la reunió del dia 1 de desembre amb Ensenyament

La Plataforma Zona Educativa Montigalà convoca una Marxa Groga el dimarts que ve des dels barracons fins al ple municipal a l'Ajuntament

Avui ha aparegut la primera excavadora en les obres del megapàrking provisional que construeix l'alcalde de Badalona al solar reservat per una escola i un institut. Els operaris treballaven a tan sols un metre de distància dels nens just al costat de l'accés a l'Escola Montigalà i a l'hora d'entrada. L'Ampa considera aquesta situació molt perillosa i del tot irracional tenint en compte que el solar al qual es fan les obres té una superfície de prop d'una hectàrea.

A més, la intensificació del ritme de les obres té lloc després que el Departament d'Ensenyament hagi convocat una reunió, tot i que descafeïnada, el dia 1 de desembre per tractar el calendari de construcció de l'Escola Montigalà i l'Institut Ventura Gassol. El Parlament va aprovar, el 9 d'octubre, una resolució que instava la Generalitat a pactar el calendari de construcció dels dos centres, que s'han de fer al mateix espai on s'ha començat a construir un megapàrking. 

La Plataforma Zona Educativa Montigalà ha convocat una Marxa Groga el proper dimarts a partir de les 16.30 horesque anirà des del solar de l'escola fins al ple municipal que tindrà lloc a l'Ajuntament de Badalona.
 
#AraEscolaMontigalà #AraVenturaGassol #AraMontigalà2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada