divendres, 21 de novembre del 2014

Camina, pedala i patina a la MARXA GROGA per reclamar l'escola i l'institut

La MARXA GROGA BDN recorrerà dimarts més de dos kilòmetres a Badalona amb un ambient lúdic i reivindicatiu per reclamar l'Escola Montigalà i l'Institut Ventura Gassol

La comunitat educativa i els veïns tenim una altre cita aquest dimarts: la MARXA GROGA BDN. Després de l'exit de la MANI-FESTA, que va aplegar més de 500 persones el passat dissabte dia 15 de novembre, la Plataforma Zona Educativa Montigalà (ZEM) ha convocat un altre acte per exigir la substitució dels barracons de l'Escola Montigalà i d'un edifici en males condicions de l'Institut Ventura Gassol per dos centres nous que ja van ser aprovats pel Govern de la Generalitat el 2010. 

La Marxa Groga s'iniciará el proper dimarts a partir de les 16.30 hores amb una concentració al solar al costat de l'escola on s'estan fent les obres d'un pàrking provisional que costa 600.000 euros. A partir de les 17.15h, la marxa sortirà de l'escola i recorrerà i més de dos kilometres fins al ple municipal que tindrà lloc a l'Ajuntament de Badalona. El recorregut de la marxa serà el següent: carrer Manuel Moreno Mauricio, passeig Olof Palme, Rambla Sant Joan, carrer Miquel Servet, carrer Francesc Macià, carrer de la Creu (Pompeu Fabra), carrer Francesc Layret i plaça de la Vila. 

Aninem als veïns, alumnes i pares a ana-hi caminant, en bicicleta, patinets o patins per reforçar el caràcter lúdic alhora que reivindicatiu. L'acte ha estat comunicat al Departament d'Interior de la Generalitat per comptar amb la Guàrdia Urbana per regular el trànsit al pas de la marxa pels carrers afectats.

L'objectiu de la MARXA GROGA és deixar clar  que la prioritat per als dos centres i la Plataforma ZEM és complir els acords de la Generalitat i el Parlament i pactar un calendari de construcció dels edficis nous. Per això cal que l'alcalde de Badalona i els líders de tots els grups muncipals reclamin a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, que deixi de banda la reunió descafeïnada anunciada per al dia 1 i que convoqui una trobada en les condicions recollides a la resolució del Parlament. Per als propers dies estan previstes altres accions per exigir a Rigau i al president Artur Mas que escoltin el clam de Montigalà i Badalona i aprovin partides econòmiques per a les obres al Pressupost del 2015. 
#AraEscolaMontigalà #AraVenturaGassol #AraMontigalà2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada