diumenge, 30 de novembre del 2014

Planta't davant Rigau per reclamar l'escola i l'institut

La Plantada Groga convocada per 14 entitats educatives i veïnals començarà el dilluns 1 de desembre a les 15.00 hores als Serveis Territorials (Casp, 15 de Barcelona), coincidint amb una reunió amb Ensenyament, per reclamar l'Escola Montigalà i l'Institut Ventura Gassol


La Plataforma Zona Educativa Montigalà (ZEM) ha convocat un altre acte per exigir la substitució dels barracons de l'Escola Montigalà i d'un edifici en males condicions de l'Institut Ventura Gassol per dos centres nous que ja van ser aprovats pel Govern de la Generalitat el 2010. Es tracta d'una Plantada Groga a les portes dels Serveis Territorials d¡Ensenyament a Barcelona, al carrer Casp, 15, a partir de les 15.00 hores del dilluns 1 de desembre. Mitja hora després està convocada una reunió de la comunitat educativa i l'Ajuntament de Badalona amb alts càrrecs de la Conselleria d'Irene Rigau.

Aninem als veïns, alumnes i pares a anar-hi amb música, jocs, i activitats infantils per mantenir el caràcter lúdic i reivindicatiu de les mobilitzacions de la Plataforma ZEM. L'acte ha estat autoritzat pel Departament d'Interior de la Generalitat per comptar amb el suport de la Guàrdia Urbana per regular el trànsit al punt de la concentració.

L'objectiu de la PLANTADA GROGA és exigir el compliment de la resolució del Parlament que insta el Govern a enllestir el projecte executiu i pactar un calendari de construcció dels dos edficis nous. La plataforma ha convodat a l'acció del dilluns a l'alcalde de Badalona i els líders de tots els grups muncipals per fer pinya davant Rigau. En cas que la resposta de la Generalitat no s'ajusti al que exigeix el Parlament, es convocaran altres accions per exigir a Rigau i al president Artur Mas que escoltin el clam de Montigalà i Badalona i aprovin partides econòmiques per a les obres al Pressupost del 2015. La setmana passada es van registrar 11 cartes adreçades al president de la Generalitat, la presidenta del Parlament, els consellers d'Economia i la d'Ensenyament i als caps dels grups parlamentaris per informar sobre la situació i per reclamar l'aprovació de partides econòmiques per als dos centres als Pressupostos del 2015. 

#AraEscolaMontigalà #AraVenturaGassol #AraMontigalà2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada