dilluns, 15 de desembre del 2014

Vine a portar la teva carta als reis per demanar l'escola i l'institut a Montigalà

La Plataforma Zona Educativa Montigalà (ZEM) reprén les mobilitzacions per reclamar la construcció de l'escola i l'institut. Les entitats que formen la plataforma ZEM han convocat la comunitat educativa i els veíns de Badalona a una concentració davant l'Ajuntament de la ciutat el dimarts dia 16 de desembre a les 17.30 hores de la tarda perque els nens pintin, dibuixin i escriguin les cartes als reis per demanar que l'Escola Montigalà i l'Institut Ventura Gassol entrin als Pressupostos de la Generalitat del 2015.


Les cartes que portaran fetes els nens de diverses escoles que donen suport a la Plataforma ZEM i les que es faran el mateix dia a la plaça de la Vila es dipositaran a la bústia reial situada al costat de l'arbre de Nadal instal.lat davant l'Ajuntament. 

La concentració té com a objectiu mostrar la fermesa del barri de Montigalà i de tota la ciutat de Badalona en defensar el compliment dels acords de la Generalitat per substituir els barracons de l'escola i un edifici antic i molt deteriorat de l'institut, just el dia en què el ple municipal debatrà una moció unitarària per instar el Govern de la Generalitat a incloure la construcció dels dos centres als Pressupostos del 2015. La Plataforma ha demanat la paraula per exposar al ple els motius per millorar les condicions en què estudien més de 500 nens i joves de Badalona.

#AraMontigalà2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada