dimarts, 16 de juny del 2015

Montigalà demana un canvi a la nova alcaldessa de Badalona amb 6.538 signatures

Enlace permanente de imagen incrustada
La Plataforma Zona Educativa Montigalà (ZEM) ha superat ja les 6.500 signatures recollides en diferents formats a favor de la construcció de l'Escola Montigalà i de l'Institut Ventura Gassol. 

La xifra total ha arribat a les 6.538 firmes i votacions de suport als nous edificis educatius de Badalona. La Plataforma ZEM ha recollit 2.439 signatures a través de la pàgina web Change.org(https://www.change.org/p/artur-m%C3%A1s-queremos-la-zona-educativa-de-montigal%C3%A0-ya) des que es va obrir la petició. A més, 3.775 persones van signar a favor de la ZEM a les mobilitzacions que s'han portat a terme desde novembre del 2014. Per últim, 324 persones han votat a favor de l'Escola Montigalà al seu blog reivindicatiu (http://escolanovamontigala.blogspot.com.es/).



Les entitats que formen la Plataforma ZEM han saludat la constitució del nou Ajuntament de Badalona i del nou equip de Govern recordant en un video (https://youtu.be/04_QrqAwjMg) que la comunitat educativa de Montigalà segueix esperant respostes i fets per tirar endavant la construcció de l'escola i l'institut. "Montigalà també vol un canvi" es el títol d'aquest video amb el qual es demana a la nova alcaldessa de Badalona l'inici inmediat de les obres de l'Institut Ventura Gassol amb la partida de 4,5 milions que va ser aprovada als Pressupostos de la Generalitat i la concreció d'un calendari d'execució del projecte de l'Escola Montigalà pendent de compliment per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat. 

#AraMontigalà2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada