dilluns, 3 de desembre del 2012

Ja tenim pista esportiva. Següent pas, el cole nou


El passat dissabte 1 de desembre vam portar a terme la inauguració de la nova pista esportiva construida en els últims mesos per solventar una de les mancances que té la nostra escola de Montigalà. 

Es tracta d'una instal.lació pensada perquè els prop de 150 nens del col.legi puguin fer esport i educació física mentre estiguem en barracons. La construcció de la pista ha estat finançada per l'Ajuntament de Badalona.

A la inauguració van assistir l'alcalde, Xavier Garcia Albiol, el regidor d'Educació, Juan Fernández, dirigents del grups polítics dels PSC, ICV i ERC així com representants de l'Associació de Veïns de Montigalà i de les empreses instal.lades als voltants. Va ser un acte obert al barri amb el qual també vam voler recordar la nostra reivindicació que els propers Pressupostos de la Generalitat incloguin una partida per licitar les obres de la nova escola de Montigalà.

L'alcalde va destacar la satisfacció per una inauguració feta en un moment de retallades i va afegir que és conscient de la reivindicació de la construcció del nou edifici per substituir els mòduls però va afegir que això depèn de la Generalitat. Garcia Albiol va demanar als alumnes de Montigalà que tinguin cura de la pista perquè "ha costat molts diners".

La festa va començar a primera hora amb els pares pintant els murs dels barracons l'escola i va seguir amb una xocolatada, la inauguració i un torneig de bàsquet.

1 comentari:

  1. quina poca vergonya dir-li als nens que la pista val motls diners... el nens no tenen la culpa de la crisi dels grans... això sobrava... i faltaven samarretes grogues... llàstima...

    ResponElimina