dilluns, 26 de gener del 2015

URGENT: els Pressupostos inclouran 4,5 milions per a la Zona Educativa Montigalà

Els Pressupostos de la Generalitat del 2015 inclouran una partida addicional de 4,5 milions d'euros destinada a la Zona Educativa Montigalà (ZEM). La mesura forma part de l'acord al qual han arribat els grups parlamentaris de CiU i ERC per tirar endavant els comptes de la Generalitat per a aquest any. Segons ha explicat el diputat i regidor a l'Ajuntament de Badalona per CiU, Ferran Falcó, el destí inicial dels diners són les obres de l'institut Ventura Gassol, encara que està oberta la possibilitat que l'Escola Montigalà també se'n pugui beneficiar.


La Generalitat estudiarà l'alternativa de portar l'institut i l'escola a les instal.lacions de l'Institut Gaudí de la Construció, situat entre els centres de Leroy Merlin i Carrefour. Aquest centre, inaugurat fa uns set anys, va se dissenyat per a les classes de formació que l'Institut Gaudí hi oferia fins que va tancar per la fallida de la institució. 

Falcó assegura a la seva pàgina web que aquesta alternativa permetria tirar endavant tant el Ventura Gassol com l'Escola Montigalà. Les ampes i entitats de la Plataforma ZEM analitzaran els propers dies la informació sobre la nova partida econòmica de 4,5 milions i el destí que el Govern li vol donar. La mesura ha estat possible gràcies a la feina de la Plataforma ZEM, que ha aconseguir un consens a Badalona a favor dels dos centres educatius. 

#AraMontigalà2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada